Viktig nytt for HMFK stripebruk nye regler vedtatt på årsmøte 2020

VIKTIG!
Det ble diskutert grundig og konkludert at HMFK fom. februar 2020 nå vil følge regelverket til NLF/luftfartstilsynet med noe strengere regler for gjesteflygere og piloter som ikke er medlem i NLF.
Følgende ble vedtatt på årsmøte : HMFK /NLF medlemmer flyr som før. Dvs. Ikke begrensninger på høyde og fly tider (åpent alle dager) men det ønskes at kvittering/medlemskort NLF skal has med på stripa ved flyging.

Gjesteflygere som er NLF medlem kan fly sammen med HMFK medlemmer på stripa uten kostnad.

Gjesteflygere som IKKE har NLF medlemsskap kan IKKE fly der alene, Men kan fly dersom instruktør er til stede og de kan dokumentere skriftlig sin forsikrings avtale. Men de har da begrensning på 120m høyde (i følge nye regler)

Elever under opplæring kan fly uten NLF medlemsskap sammen med instruktør (instruktørens forsikring dekker elev)

Det ble også bestemt at depot området ikke skal benyttes til parkering, Men det kan kjøres ned for av og pålessing av flyutstyr. og biler parkeres oppe på parkeringen.

Det vil komme et oppslag på stripa med de nye reglene samt 2 mob. nr som kan kontaktes ved spørsmål om flyging

Arild Stordahl sekr.
Bjørn Larsen Formann